selskaber

Har du en forespørgsel? Så kontakt os her, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Hvorfor vælge Clemens Bar?

Se mere her under

Vi er eksperter i at hjælpe virksomheder eller privatpersoner med at arrangere og afholde fantastiske private arrangementer!

På Clemens Bar kan vi have fra 30-160 spisende gæster, og 300 gæster til fest. Vi skaber en unik atmosfære for jeres selskab, hvor hyggen og kvaliteten er i højsæde. Vores største fordel er, at vi kan huse det hele under ét tag. Dvs. Hvor man tidligere oplever, at skulle ”flytte” sine gæster til en ny lokation, når festen skal skydes i gang – er I allerede midt i herligheden på Clemens Bar. På madfronten arbejder vi sammen med flere af byens bedste restauranter, således vi kan skræddersy en menu, som passer netop til jeres ønsker og behov.

Vi har stor erfaring med alt fra sommerfester, julefrokoster, receptioner, fødselsdag, polterabender, arrangementer for sportsklubber og meget, meget mere.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på: kontakt@clemensbar.dk eller +45 42 90 90 17

Mad & drikke

Der er mulighed for både fri bar eller betalingsbar og vi kan arrangere alle former for lækker mad, uanset om I ønsker vores almindelig pub-menu eller en lækker buffet fra Restaurant Slap Af.

Private rammer

Det er både muligt at holde arrangementet i forbindelse med en helt almindelig åbningsaften, eller at få jeres eget private lokale, hvor I kan være for jeg selv hele aftenen/natten.

Kontakt os her

Information

Åbningstider

Kontaktinfo